Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
WujekJanek napisał:
[quote]DorHan napisał:
[quote]WujekJanek napisał:
Czas na kolejne podsumowanie.

A teraz wybacz, ale poniewaz nie mam tak dobrej i szlachetnej pracy jak Pan Cyslaw musze sie wziasc za cos konstruktywnego, aby zarobic pare groszy na "zarcie, ruchanie i splate kredytu". Ide wiec: zbierac panty na ulicach/pospredawac w Rimi/pojezdzic na szmacie/ponosic rygipsy (niepotrzebne skreslic wedle uznania)

Pozdrowko

Mam nadzieje, ze wiele butelek znajdziesz i wiele rygipsow wniesiesz na 10 Pietro, a podloga przejechana przez ciebie mopem wzbudzi zachwyt pracodawcy.

Ja ide do pracy wieczorowa pora. Stoje na rogu obok Rimi - latwo wpadam w oko, bo obok mnie gromadza sie ciapaci, ktorym daje/sprzedaje to co mam na stanie.

Z emigranckim pozdrowieniem
Krolowa niejednej nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
lepiej sie produkujcie na fejsbuku tam pelno takich zjebow jak wy
www.facebook.com/51712213900/photos/pb.51712213900.-2207520000.1439221400./10153567359938901/?type=1&theater

to sa skutki czytania niejakej Anne Apelbaum... "Młodym, wykształconym, z wielkich miast" wyjaśniam: to żona niejakiego Radka Sikorskiego, byłego ministra spraw zagranicznych i marszałka sejmu z nadania PO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Panie Redaktorze, Pan się nie ugryzie
By nie umrzeć przez przypadek od swojego jadu
Krzywo Pan się opluł - także na spokojnie
Pan za żart się nie obraża, taka moja rada
Panie Redaktorze, niech mi Pan odpowie
Czy mamy równe prawo do wolności słowa
Czy jestem faszystą? Czy jestem kibolem?
Czy to też ustalono przy okrągłym stole?
I jak to się dzieje, że farba nie odpada
Że papier nie żółknie, gdy drukujecie kłamstwa?
Ile jeszcze obelg w kierunku patriotów
Ile jeszcze czytelnik zniesie chamstwa?
Nic mi nie dolega, ale mówią przy tym
Że choruję na homofobię i antysemityzm
Czemu, Panie Redaktorze, to takie oczywiste
Że musimy przepraszać za zbrodnie nazistów my?!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
cysiek33 napisał:
lepiej sie produkujcie na fejsbuku tam pelno takich zjebow jak wy
www.facebook.com/51712213900/photos/pb.51712213900.-2207520000.1439221400./10153567359938901/?type=1&theater

to sa skutki czytania niejakej Anne Apelbaum... "Młodym, wykształconym, z wielkich miast" wyjaśniam: to żona niejakiego Radka Sikorskiego, byłego ministra spraw zagranicznych i marszałka sejmu z nadania PO.

cycek, ty muszisz zalozyc kacik historii poznanej na nowo tudziez wydac autorska ksiazke " Swiat wedlug cycka"
Poklask braci w wierze oraz bogactwo zapewnione.

NB! Nie wtracaj sie, burku, do rozmow innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
NB! Nie wtracaj sie, burku, do rozmow innych.
co tak cienko ?
a burka to masz w rodzinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Nastepny dzien minal, pora na kolejme podsumowanie.

Dziwna rzecz: nikt z Prawdziwych Polskich Patriotow, zaden przedtawiciel tego Kwiatu Inteligenci gardlujacych za Prezydentem "wszystkich" Polakow nie nazwal mnie ani hujem, ani kutasem, ani nawet zdrajca Narodu czy pedalskim slugusem (no przynajmniej na tym watku). Jedyne dzis nowosci to takie, ze kiedys pisalem dobre teksty (to chyba bylo wtedy gdy kierujac sie zasada ze nie moze byc tak ze tlum kopie jednego lezacego bezbronnego nieboraka ujalem sie jako jedyny na forum za Panem Cyslawem i apelowalem aby mu troche odpuszczono). Natomiat teraz calkiem zglupialem i pisze teksty glupie, a zdnia na dzien coraz glupsze w zwiazku z czym juz niedlugo bede musial (MUSIAL??? Tak, MUSIAL!!!) zlikwidowac swoj profil. Wszystko to co robie robie po to, aby przypodobac sie Polonorkom.

Jest tez nyhet odnosnie DorHan, otoz dowiadujemy sie z wiarygodnych Polsko-Narodowych zrodel, ze DorHan pochodzi z rodziny Burkow.

A, jeszcze jedno, Pan Cyslaw zadedykowal mi jakies zdjecie, komtekstu nie jestem w stanie obczaic, jestem zmuszony przyjac wiec, iz jest to rzeczonego Cyslawa Pana "slitfocia".

Natomiast jest to kolejny dzien, gdzie cala merytoryka Polskiego Obozu Narodowego ogranicza sie do barwnych opisow mojej osoby. Natomiast w TEMACIE... ani slowa.
Po prostu nie mam racji bo jestem glupim hujem, zdrajca i pedalem i wypisuje glupoty, co jest dowodem na to ze wypisuje glupoty i jestem durniem... Niewyedukowanym, wulgarnym i zionacym nienawiscia...

Postaram sie wiec raz jeszcze zadac pytanie. Poniewaz tow.Lenin nauczal, aby do tlumu przemawiac jezykiem tlumu, bo inaczej tlum nie zrozumie, nie bede silil sie na slowo pisane, tylko posluze sie pismem obrazkowym. Tu zaznacze, ze poza nielicznymi wyjatkami (jak na przyklad ostatnie ze zdjec w tym komentarzu) zamieszczane prze ze mnie zdjecia to po prostu zdjecia dokumentujace rzeczywiste fakty i wydarzenia, nie zas (ulubione przez Oboz Narodowy) zabawne memy i produkty photoshopa.

Natomiast oczywiscie rozumiem, ze to bardzo latwe zamiast odpowiedziec adwersarzowu merytorycznie po prostu nazwc go debilem, wyciagnac argument typu "a u was to murzynow bija", a wszystko to pokryc smiechem (czy moze Tyskim rechotem Gozko-Zoladkowym)

Pozdrawiam i oczekuje na dalsze komentarze i nowosci.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Janku, nie lepiej olewać tego chorego psychicznie człowieka i jego wypociny? nikt samodzielnie myślący nie bierze go na poważnie, a dla podobnych jemu, ratunku nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Joseph napisał:
Janku, nie lepiej olewać tego chorego psychicznie człowieka i jego wypociny? nikt samodzielnie myślący nie bierze go na poważnie, a dla podobnych jemu, ratunku nie ma.

Joseph jak to Joseph: glos rozsadku na forum.
Trudno podwazyc slusznosc tej wypowiedzi, co za tym idzie z mojej strony zamykam dyskusje na tym watku.
Pozdrawiam wszystkich, Pana Cyslawa tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
zlapali faszyste

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok